RECLAIM®Opdag det komplette hudplejesystem, der er så forbløffende, at det giver resultater, du aldrig havde troet mulige


I en nylig undersøgelse rapporterede over 70 % af deltagerne reduceret udseende af linjer og rynker, forårsaget af latter, panderynken og sammenknebne øjne. Efter jeg begyndte at anvende Reclaim,  blev min hud væsentligt forbedret, og også mere spændstig.

Din 3-trins guide til en smuk og sund hud


TRIN 1: Total Facial Cleanser

Bare det, at rense huden, er det første trin for en sundere og yngre udseende hud. Blot en lille klat af denne luksuriøse dybderensende formel fjerner smuds og urenheder, smelter makeup'en væk, toner din hud og forbereder den til resten af dine Reclaim® produkter. Smør den på med bløde bevægelser og lad den friske duft af melon forkæle dine sanser. Efter afrensningen vil din hud føles helt frisk og glat.

TRIN 2: EyeMazing® Serum

Vi satte os for at udvikle et serum der hjælper med at blødgøre forekomst af rynker omkring øjnene. Vi tilførte den højeste koncentration af vores egen Argireline Molecular Complex, for at hjælpe med at opbløde de synlige tegn på aldring.

TRIN 3: Dag/nat

Reclaim Day Cream SPF 15

Oplev en forbedring af forekomsten af lodrette rynker på kun to uger. Hjælper med at mindske fugtighedstab, den primære årsag til linjer og rynker. Hjælper med at forbedre forekomsten af lodrette rynkelinjer og rynker.

Reclaim Night Cream

Oplev en forbedring af forekomsten af mindre til dybere ansigtsfurer i løbet af 2-4 uger. Resultater fra kliniske tests:
  • 70 % af deltagerne rapporterede reducering af synlige linjer og rynker omkring øjnene, munden og i panden *
  • over 70 % af deltagerne oplevede reduceret fugtighedstab, samt en generel forbedring af deres hud *
  • Deltagerne rapporterede også om signifikant forbedring af hudens spændstighed *

* individuelle resultater kan variere
BENEFIT BOOSTERSEn forbløffende blanding af ingredienser der hjælper med at afsløre din naturlige, strålende glød, og klargører din hud til at drage fordel af Reclaim dag- og natcremer.


RECLAIM Age Braker Line Breaker SerumDet nye Age Braker Line Breaker Serum er designet til at hjælpe med at blødgøre synlige rynker og genopbygge din hud. Desuden fugter det huden og forhøjer dens spændstighed.  

Pakket med virkningsfulde antioxidanter, hjælper Age Braker Line Breaker Serum med at bevare din sunde, ungdommeligt udseende hud.
   

RECLAIM Age Braker Enzyme Mask & PeelAge Braker Enzyme Mask & Peel dybderenser din hud ved at fjerne de øverste lag af gamle døde hudceller, og afsløre en frisk, yngre udseende hud. 

Hemmeligheden bag denne Mask & Peel er papain. Et naturligt enzym der findes i papayafrugten. Vand aktiverer papains biokemiske reaktion. Når masken er tør og vaskes af, efterlades du med en frisk, sund glødende hud.

®

Kundeinformation

Om Guthy-Renker ®

Copyright © 2008 Guthy-Renker ® All rights reserved
Marks designated with
or ® are owned or licenced by Guthy-Renker ® Corporation and are registered or pending in the U.S. and may be registered or pending in other territories.