HVORDAN VIRKER DETVidenskaben bag Reclaim® med ArgirelineArgireline Molecular Complex

Denne helt nye sammensætning, som fås fra Principal Secret®, indeholder nogle af de mest effektive ingredienser der nogensinde er blevet kombineret i en hudplejeformel.  Argireline, en linjestopper, samt APT, en naturlig eksfoliant, er med til at bevare en tonet hud der fungerer optimalt, uden irritation. Cremen giver umiddelbar virkning ved at stimulere din huds naturlige genopbygningsproces. Faktisk viser forudgående forskning, at den sørger for en daglig bedring af lodrette linjer og rynker på ca. 1 %, i løbet af blot to uger!


HydraMoisture Technology

 Reclaim® giver koncentreret fugtighed, understøttet af avanceret teknologi med vores HydraMoisture Technology. Den fungerer som en lille brusebad, ved at tilføre fugtighed til de nedre hudlag...langsomt, over en periode på nogle timer. Ved at bevare en fugtet hud, hjælper Reclaim® med at mindske fugtighedstab, én af de primære årsager til linjer og rynker.
Forbløffende resultater

Reclaim® giver virkelige resultater. Argireline Molecular Complex og HydraMoisture Technology virker indbyrdes forstærkende, og giver bemærkelsesværdige resultater i reducering af linjer, udglatning af huden, eksfoliering og hydratation. Det hele giver mening med Principal Secret® formlen for ægte skønhed. Alt hvad du behøver er Reclaim®.


®

Kundeinformation

Om Guthy-Renker ®

Copyright © 2008 Guthy-Renker ® All rights reserved
Marks designated with
or ® are owned or licenced by Guthy-Renker ® Corporation and are registered or pending in the U.S. and may be registered or pending in other territories.