PRODUKTERKøb vores storartede Reclaim Produkter hver for sig…
 ... eller køb en Reclaimpakke, og få de fleste af nedenstående produkter til nedsat pris!

Reclaim® Age Braker® Enzyme Mask & PeelReclaim® Age Braker® Enzyme Mask & Peel

Nu er Reclaim® systemet blevet til komplet hudplejeserie med dets Age Braker® partnere. Og det betyder at du har en sundere, mere strålende hud i vente, lige under overfladen, når du anvender Reclaim® Age Braker® Enzyme Mask & Peel.

Den renser din hud ved at fjerne lag af kedelige, døde hudceller og afdække en mere sund og yngre udseende hud.

Hvad er så hemmeligheden? Det er Papain, det naturlige enzym der forekommer i Papaya frugten. Vand aktiverer Papains biokemiske reaktion. Når først masken tørrer ind, ophører behandlingen derfor automatisk og efterlader dig med en sundt glødende hud. Nu kan du få fornøjelsen af denne oplevelse også hjemme hos dig selv.

Benyt højst en gang om ugen efter afrensning. Med tørre hænder graver du en mellemstor klump af enzymbehandlingen op med dine fingerspidser og placerer den på bagsiden af din hånd. Luk dåsen før du påbegynder behandlingen af dit ansigt, for at undgå at produktet udsættes for vand og fugt. Fugt dit ansigt og hals og påfør i et tykt lag. Massér ind med lunkent vand, indtil konsistensen bliver crèmet. Efter 20 minutter skyller du masken af og genvasker med Reclaim® Total Facial Cleanser.
15 ml.
Pris: 169 kr

Reclaim® Night CreamReclaim® Night Cream

For at afstresse din hud mens du sover, skal du benytte vores Reclaim by Night® nærende natcrème.

Den genoplivende natcrème indeholder ligeledes Argireline Molecular Complex™ i den højeste koncentration af vores eksklusive blanding – dobbelt så meget som i dagcrèmen – og hjælper derfor med at forbedre fremtoningen af fine linier og rynker.

Gennem hele natten arbejder vores eksklusive Principal Secret® HydraMoisture Technology® med at tilføre din hud længevarende fugtighed. Du vil vågne op med en hud der ser yngre, glattere og aldeles lysende ud – som en drøm der går i opfyldelse.

Brug om aftenen efter afrensning. Smør på ansigt og hals med blide opad- og udadrettede cirkulære bevægelser, mens du undgår området omkring øjnene. Crèmen er højt koncentreret – det anbefales kun at bruge en lille smule.
30 ml
Pris: 229 kr
®

Kundeinformation

Om Guthy-Renker ®

Copyright © 2008 Guthy-Renker ® All rights reserved
Marks designated with
or ® are owned or licenced by Guthy-Renker ® Corporation and are registered or pending in the U.S. and may be registered or pending in other territories.