FOLKS EGNE HISTORIERHvad folk fortæller"Hver dag modtager jeg breve fra folk som ikke kan vente med at fortælle deres Principal Secret® historier, og jeg er så glad for at kunne dele deres kommentarer med dig."
Victoria Principal


Når alt kommer til alt, er det dem, som er de sande eksperter. Dem, som har oplevet forbløffende resultater med Principal Secret® produkter."Jeg elsker det! Min hud føles så frisk. Duften er vidunderlig. Mine porer er mindre synlige. Mit ansigt er mere spændstigt."
Maria P.


"For det første dufter det virkelig godt. Fugtighedscremen er ikke for tung, den er lige tilpas. Min hud er aldrig mere ujævn eller tør. Det virker som om mine porer skrumper ind ... jeg kunne mærke forskellen indenfor en uge - resultaterne virker hurtigt. Jeg føler at min hud bliver plejet."
Elise J.


"“Dette er en vidunderlig linje. Min hud ser ikke længere tør ud. Min hud ser så sund ud - den stråler. Jeg har aldrig før prøvet noget der virker så godt som dette!"
Adrianna T.* individuelle resultater kan variere

®

Kundeinformation

Om Guthy-Renker ®

Copyright © 2008 Guthy-Renker ® All rights reserved
Marks designated with
or ® are owned or licenced by Guthy-Renker ® Corporation and are registered or pending in the U.S. and may be registered or pending in other territories.